HTML

Családom és egyéb állatfajták

A blog egy átlagos családfő gyerekekkel, házassággal, iskolával, úgy általában a kispolgári léttel kapcsolatos benyomásairól, magánvéleményéről szól.

Friss topikok

Linkblog

2013 szeptember

2013.09.09. 15:04 Totja

Jó régen írtam valamit. Ennek az az oka, hogy sok a munkám, így munkaidőben nem nagyon jut rá időm, otthon meg túlfáradt vagyok az ilyesmihez. Pedig történt egy – két dolog, ami így utólag lehet, hogy nem is olyan nagyon érdekes. Mindegy, azért megpróbálom sorba rakni.

-       Saci haza jött. A bal lábán, a nagyujján, csúnyán lifeg a körme. Elvittük orvoshoz, hogy mondjon valami okosságot, vagy szedje le. Nem szedte le, hanem leragasztotta. Azóta mi is ragasztgatjuk, így Saci tudja az edzőcipőjét használni. A körme meg majd leesik egyszer.

-       Ha már edzésről beszéltem. Megvan az új edzője B. Bernadett személyében. Ő eddig felnőtt és junior csapatokkal dolgozott, ilyen kicsikkel most fog először foglalkozni. Majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Megvannak az új edzés időpontok és helyek is. Az idén egy kicsit rosszul jártunk (mint mindenki), mert a város szélén találtak termet, de az legalább nagyterem. Így Saci viszonylag későn fog haza térni.

-       Egyébként is át kell alakítani a délutáni rutint, mert az idén már nem fizettük be Sacinak az ebédet. Nem nagyon ette meg, amiből meg szívesen evett volna,abból keveset adtak, így már tavaly évvégén úgy döntöttünk, hogy majd én fogok főzni munka után. Volt egy kis aggályom is ezzel kapcsolatban, ami inkább az „egész napos” iskolával hozható összefüggésbe. Csak remélni mertem, hogy Sacit haza engedik az órák után, elsősorban azért, hogy ebédelni tudjon. Haza engedték. Ja, az utolsó héten néztük meg az iskola honlapján a tanári kívánság listát, ami még plusz 10.000 Ft kiadást jelentett nekünk. Nem voltam boldog.

-       Bence behülyült. Megint. Most azt találta ki, hogy Emma nevű barátnője miatt otthagyja az iskoláját, és beiratkozik oda, ahová Emma jár, felnőtt képzésre. Ezt az egészet szórólapozásból szerzett pénzből akarja finanszírozni. Lelke rajta, de otthon nem lophatja a napot. Mariann az utóbbi időben amúgy is pipa rá. Szerintem Bencének jogában áll, hogy felnőttként viselkedjen, de akkor el kell viselnie annak minden következményét!

-       Kb. két hétig reggel 5:50 órakor keltem, és futottam (jó lazán, sétákkal tarkítva) két háztömböt (kb. 2 km-t). De túl korainak találtam ezt az időpontot. Majd folytatom, ha nem kell Sacit kísérgetnem, hanem önállóan is el tud az iskolába indulni, mert ebben az esetben a mostani időpontban tudok felkelni, és simán belefér az időmbe. Meg elkezdődött a szezon, így az amerikai focié a hétvége.

Nagyjából ennyi. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://totja.blog.hu/api/trackback/id/tr835503526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.